> >

Bara Hari Ini

albanjari onlineV2

Fuck not sweet for cooking !

Saturday, November 6, 2010 ·

Salam dari dalam Gua Bkt Putus, G.Semanggoi..

Bos said, " damn you...! Disappointed..! Fuck is not sweet for cooking...!!
Jin said :" Disappointed? You tell me Bos, apa menatang tu...? "

" It's meant, fail to do what was desired or expected by. Contohnya ialah seperti apa yang dirasa olih penulis dari Terengganu ini (baca sini ler..) dan ketika ini. Cuma, harus diingat, bahawa kekecewaan kadang2 membawa kita kepada alpa & lupa, apa yang sepatutnya kita lakukan ?


Kecewa perlukan obat yang terbaik sebagai penawarnya. Membaca kekalahan dari sudut songsang dengan meletakkan punca pada orang lain, tidak memberi kebaikan sama sekali. Itu GAGAL namanya.

Tulislah sesuatu yang dapat membantu parti ketika ini. Misalnya, buangkanlah politik dendam yg diamalkan olih sesetengah pemimpin PAS era ini, jangan sesekali menganggap yg kita lebih pakar dari org lain. 

MENGISLAMKAN DAP DENGAN MENGKAFIRKAN UMNO. Berbaloikah akhirnya....?? " 

0 comments:

10 Bacaan Popular Terkini Bikin Hati mem'Bara'

BARA Followers

sekutu blog BARA - MUST CLICK

Nota : BLOG alBanjari Online versi asal (http://politikbanjar.blogspot.com) masih dalam rawatan ICU di Pusat Pakar Google US, demi kesinambungan perjuangan - blog sementara ini dibangunkan untuk penulis terus memblog. Sokongan anda sangat dihargai. Takbir !

TENTANG BLOG INI - BARA

Blog ini dibangunkan bukan sekadar untuk cerita POLITIK. Belasah keliling jika terbit rasa BARA di hati. Terbitan artikel di blog ini mengandungi unsur-unsur 18SG dan 18SX. Hanya kepada yang berani saja dialu-alukan membaca dan melayarinya. Jika hati anda tiba-tiba mem'BARA' jadilah followers blog ini segera. Jangan malu - editor BARA.


JUMLAH PELAWAT BARA (online now !)

TUAN TANAH - LUAS KEBUN 300 EKAR

<br>