> >

Bara Hari Ini

albanjari onlineV2

Bila si budus membawa pesan PM !

Monday, October 18, 2010 · 5 comments

Budusss punya pesanan. Memang budussss ! Tapi pasal hati gua langsung tak teribt BARA? Kata si budusss di fesbuk,

AKU CUMA IKUT PESANAN PM JEEEE.

Wahai rakyat malaysia sekalian, kenang kembali la budi yang di tabur oleh UMNO barisan nasional kepada hangpa sekalian. Depa telah mendirikan hospital, sekolah, universiti, untuk hangpa dan anak2 sekalian. FELDA untuk orang2 melayu miskin. SME bank, SMIDEC, TEKUN untuk orang2 melayu berniaga. PEKERJAAN PERKHIMATAN AWAM untuk orang2 melayu.

SUBSIDI.... KLCC.... LITAR SEPANG.... MENARA KL.... BIASISWA... MARA... DEB.... GLC.... BAJA.... KAIN BATIK... BERAS.... BLA...BLA...BLA. Itu semua untuk ORANG MELAYU KHAS nye..... dan RAKYAT MALAYSIA AM nye. Apakah anda sudah lupa....

kalau GENERASI ADUKA TARUNA.... DUGONG DARAT.... RADEN ALBANJARI..... FAUZULDIN...PERAJURIT KEADILAN... HIJAT PANJANG... MIMI SHAHIRAH..,TN SYED.... LATIP... YM TUAN... SUHAIMI...memang la cepat mudah lupa.

TETAPI GENERASI DULu seperti MANJUNGMARI...KAK NORMAH .... NUR MUHD. YUSUP KAMARUDIN...bla...bla pon sudah lupa budi yang diberi oleh UMNO barisan nasional kepada hangpa sekalian.... hangpa memang tak tau BERSYUKUR.

ORANG MELAYU MEMANG MUDAH LUPA.

10 Bacaan Popular Terkini Bikin Hati mem'Bara'

BARA Followers

sekutu blog BARA - MUST CLICK

Nota : BLOG alBanjari Online versi asal (http://politikbanjar.blogspot.com) masih dalam rawatan ICU di Pusat Pakar Google US, demi kesinambungan perjuangan - blog sementara ini dibangunkan untuk penulis terus memblog. Sokongan anda sangat dihargai. Takbir !

TENTANG BLOG INI - BARA

Blog ini dibangunkan bukan sekadar untuk cerita POLITIK. Belasah keliling jika terbit rasa BARA di hati. Terbitan artikel di blog ini mengandungi unsur-unsur 18SG dan 18SX. Hanya kepada yang berani saja dialu-alukan membaca dan melayarinya. Jika hati anda tiba-tiba mem'BARA' jadilah followers blog ini segera. Jangan malu - editor BARA.


JUMLAH PELAWAT BARA (online now !)

TUAN TANAH - LUAS KEBUN 300 EKAR

<br>