> >

Bara Hari Ini

albanjari onlineV2

Bajet kerajaan 'ancak' membeli rakyat ?

Wednesday, December 1, 2010 ·


Pakatan Rakyat akan membentangkan BAJET alternatif hari ini berikutan bajet yang dibentangkan kelmarin oleh MB PerAk kelmarin telah dilihat sebagai BELANJAWAN DEFISIT. RM30 juta itu bukan jumlah yang kecil dan figurnya terus bertambah setiap tahun.

Bajet Perak 2011 Bajet Pilihanraya ?
Kjaan Negeri telah memberi tambahan RM50 ringgit kepada ketua JKKK di Perak sedangkan sebelum ini RM750 telah sedia diberikan oleh Kjaan Perseketuan, malah elaun RM150 bagi perbelanjaan keraian juga diberikan.

Rakyat melihat bahawa pertambahan perbelanjaan ini tidak lain tidak bukan adalah untuk MEMBELI dan MENGULA-GULAkan rakyat Perak khususnya.

Rakyat tidak bodoh untuk menilai bajet ini dari sudut ketulinan hasrat atau bajert ini lebih kepada kepura-puraan kerajaan Perak bagi mengekalkan kuasa 'haram' mereka terus memerintah. - editor CIL@Cina Islam

0 comments:

10 Bacaan Popular Terkini Bikin Hati mem'Bara'

BARA Followers

sekutu blog BARA - MUST CLICK

Nota : BLOG alBanjari Online versi asal (http://politikbanjar.blogspot.com) masih dalam rawatan ICU di Pusat Pakar Google US, demi kesinambungan perjuangan - blog sementara ini dibangunkan untuk penulis terus memblog. Sokongan anda sangat dihargai. Takbir !

TENTANG BLOG INI - BARA

Blog ini dibangunkan bukan sekadar untuk cerita POLITIK. Belasah keliling jika terbit rasa BARA di hati. Terbitan artikel di blog ini mengandungi unsur-unsur 18SG dan 18SX. Hanya kepada yang berani saja dialu-alukan membaca dan melayarinya. Jika hati anda tiba-tiba mem'BARA' jadilah followers blog ini segera. Jangan malu - editor BARA.


JUMLAH PELAWAT BARA (online now !)

TUAN TANAH - LUAS KEBUN 300 EKAR

<br>