> >

Bara Hari Ini

albanjari onlineV2

Rais isytihar perang ? Jambatan macamana ?

Wednesday, October 13, 2010 ·

Perang baru. Rais yatim lawan blogger Umno. Huh ! Gua ingat Rais ni mat skema. Rupanya darah melawan tu masih kuat rupanya. 

Kalo Memali boleh bermandikan darah, apalah sangat dengan tempur perang dengan blogger ye tak ? Seronok gak bila sesekali tengok cerita perang-perang nih. Nak harap cerita 'combat' dah lama tak der kat tv, pelakonnya pun dah banyak yang kojol.

Gua ucap 'Bravo' sama Rais. Selamat berperang ! Jangan lupa bakar 'jambatan' lagi. Biar semua blogger Umno jatuh sungai dan parit, dan mudah nak kambus ramai-ramai...tak gitu Rais ? 

(*) Wak - Apa la punya pak menteri - dengan blogger pun nak gaduh. ker nak cari populariti !! Ptuihhh...! 

0 comments:

10 Bacaan Popular Terkini Bikin Hati mem'Bara'

BARA Followers

sekutu blog BARA - MUST CLICK

Nota : BLOG alBanjari Online versi asal (http://politikbanjar.blogspot.com) masih dalam rawatan ICU di Pusat Pakar Google US, demi kesinambungan perjuangan - blog sementara ini dibangunkan untuk penulis terus memblog. Sokongan anda sangat dihargai. Takbir !

TENTANG BLOG INI - BARA

Blog ini dibangunkan bukan sekadar untuk cerita POLITIK. Belasah keliling jika terbit rasa BARA di hati. Terbitan artikel di blog ini mengandungi unsur-unsur 18SG dan 18SX. Hanya kepada yang berani saja dialu-alukan membaca dan melayarinya. Jika hati anda tiba-tiba mem'BARA' jadilah followers blog ini segera. Jangan malu - editor BARA.


JUMLAH PELAWAT BARA (online now !)

TUAN TANAH - LUAS KEBUN 300 EKAR

<br>