> >

Bara Hari Ini

albanjari onlineV2

Antara kajong tak kajong..layan jer !

Tuesday, October 12, 2010 ·

"..Atas nama sukan, aurat wanita halal di mata lelaki.." begitu ker wahai sahibul samahah ulamak-ulamak Umno ? Atas dasar sukan juga, wanita boleh tungging-tungging lagi. 


Takpa lelaki kat belakang tu tak 'terkesan' punya..cuma kerassss sikit-sikit jer ! Tungging bontot lagi ! Syiokk la tungging bontot macam tu. hati gua tetiba bara beb ! Kredit foto dari fesbuk Penawar Rindu. Kisah lanjut baca fesbuk dia..!

1 comments:

mr edz said...
October 13, 2010 at 7:49 AM  

sasiur handak ruti,
.... kajong handak hapa?

.... kajong handak ....

hahahahaa

10 Bacaan Popular Terkini Bikin Hati mem'Bara'

BARA Followers

sekutu blog BARA - MUST CLICK

Nota : BLOG alBanjari Online versi asal (http://politikbanjar.blogspot.com) masih dalam rawatan ICU di Pusat Pakar Google US, demi kesinambungan perjuangan - blog sementara ini dibangunkan untuk penulis terus memblog. Sokongan anda sangat dihargai. Takbir !

TENTANG BLOG INI - BARA

Blog ini dibangunkan bukan sekadar untuk cerita POLITIK. Belasah keliling jika terbit rasa BARA di hati. Terbitan artikel di blog ini mengandungi unsur-unsur 18SG dan 18SX. Hanya kepada yang berani saja dialu-alukan membaca dan melayarinya. Jika hati anda tiba-tiba mem'BARA' jadilah followers blog ini segera. Jangan malu - editor BARA.


JUMLAH PELAWAT BARA (online now !)

TUAN TANAH - LUAS KEBUN 300 EKAR

<br>